:)~HaPpY~ViKi~;) ♫Admin♪
Брой мнения : 1524 Age : 32 Registration date : 29.06.2007
| Заглавие: Стихотворение Вто Окт 09, 2007 5:04 pm | |
| Имате ли вашо собсвено?ако да го пуснете в тази тема? | |
|
`moni4ka ♫Admin♪
Брой мнения : 1203 Age : 32 Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: Стихотворение Нед Ное 04, 2007 6:23 pm | |
| имам много,но не искам да ги слагам в интернет,защото може някой да ми ги открадне! ако искате да ги знаете си ми кажете по скайп! | |
|
| Заглавие: Re: Стихотворение Вто Ное 13, 2007 7:39 pm | |
| хахаахах! хитруша! | |
|
I'm_NoT_YoUr_GirL Напредва бързо!
Брой мнения : 27 Age : 31 Localisation : The middle of nowhere Registration date : 26.12.2007
| Заглавие: Re: Стихотворение Сря Дек 26, 2007 1:35 pm | |
| имам много стихчета/не само стихчета-романи,трилър-книги,песни и музика/ ама не обичам да ги пускам по нета щот не съм ги авторизирала ... и някой може да ми открадне гордостта ама айде ще пусна малко стихче...написах го за едно момче... *e*o е името на момчето,което не искам да се знае... Аз съм твоя обужателка , твоя вечна почитателка ! Обичам да те наблюдавам и да ти се възхищавам ! Гадже и приятелки разкарай , само с мен се забавлявай , аз съм много по-добра от оная лепка - русокосата ! Тази нощ се приготви , вратата заключи , лампа загаси , и дрехите махни ... През прозореца - у вас , ще ти покажа що е страст ! Копнея за теб всеки ден ! Искам само теб до мен ! Чакам да отрежеш русата ти съученичка , щото аз съм много яка пичка ! Обичаш я ?!? Я стига де ... едва ли всяка нощ те *** ! Не ??? За мен е още по-добре , щото *е*о супер много кефиш ме !!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стихотворение | |
| |
|